Kapcsolat

Címünk: 1044 Budapest, (külső) Váci út 40. 16. épület
Mobil: +36 30 489 63 31,       +36 30 489 45 58
Telefon: 06-1/273-3380
Fax: 06-1/273-3381
E-mail: info@impextor.hu

Bemutatkozás

Az Impextör Kft. 1995-ben, fonal és textil kereskedelemmel alapozta meg üzleti sikerét és szakmai elismerését. Az Impack, csomagolóanyagokkal foglalkozó üzletága, mintegy másfél évtizedes múltra tekint vissza. A kezdetektől fogva, több színnel nyomtatott és nyomatlan csomagolóanyagok széles választékával állunk vevőink rendelkezésére.

Mára számos elégedett partnerrel büszkélkedhetünk. A növekvő piaci igényeknek köszönhetően, termékpalettánkat zsugorfóliákkal, rakományrögzítő stretch fóliákkal, élelmiszer stretch fóliákkal valamit egyéb más csomagolástechnikai kellékanyaggal bővítettük. Annak érdekében, hogy megoldást nyújtsunk a mára széles körben elterjedté vált, ballonos vízek csomagoló anyag ellátására, közel fél évtizede hozzáfogtunk a különböző térfogatú, polikarbonát alapanyagú, vizes ballonok forgalmazásához.

A közelmúltban, szakképzett munkatársaink tapasztalatára alapozva, a mezőgazdasági termékek piacán is megjelentünk, kiváló minőségű fóliáinkkal és hálóinkkal. Kibontakozóban van legújabb üzletágunk, melynek szerves részét képezik a ponyva anyagok és reklámeszközök.

Nemzetközileg elismert, közvetlen gyártókapcsolataink garantálják, az általunk forgalomba hozott termékek állandó, megbízható minőségét és folyamatos hozzáférhetőségét.  Vásárlóink között megtalálhatók egyéni vállalkozók és középvállalatok egyaránt. Számunkra elsődleges a vevői igények maximális kielégítése, megfizető árszínvonalon. Munkavégzésünk és partnereink elvárásai közös célokat képviselnek. Cégünk megbízható beszerzési forrást nyújt partnerei számára. Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!